Outpost (2008)

Outpost (2008)

“Outpost – Avanpostul 2008 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “Un misterios om de afaceri, Hunt, angajeaza un mercenar, D.C., pentru a organiza o echipa de fosti soldati cu scopul de al proteja pe el intr-o calatorie periculoasa in Europa de Est. Misiunea lor este de a merge pana la un vechi buncar militar, datand din cel de-al doilea razboi mondial. Ar fi trebuit sa fie usor – cel mult 48 de ore- o multime de bani pentru o nimica toata. Sau cel putin asa a spus el… Odata ajunsi acolo, soldatii fac o descoperire oribila ceea ce le da misiunea peste cap – scena unor serii macabre de experimente ale armatei naziste pentru a crea super-soldati. Printre aceste ramasite au parte de o surpriza uriasa: un supravietuitor.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Marius a comentat pe data | 6 March 2017 ora 19:32

    outpost III il recomand cu o nota de 9!

  2. Rusty a comentat pe data | 10 April 2017 ora 15:26

    Va recomand sa va uitati si sa nu va speriati .

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi