Outlaws and Angels (2016) – Film Online Subtitrat

Outlaws and Angels (2016) – Film Online Subtitrat

Outlaws and Angels 2016 este un film western dramatic, regizat si scris după un scenariu de JT Mollner cu Chad Michael Murray, Francesca Eastwood si Teri Polo in rolurile principale..Henry şi banda lui de nelegiuiţi plănuiesc să jefuiască o bancă pentru a deveni independenţi financiar şi a-şi putea construi ulterior o viaţă nouă dincolo de frontiera cu Mexic. Numai că situaţia scapă de sub control şi sunt obligaţi să-l omoare pe şerif, iar drumul lor spre graniţă devine extrem de periculos, mai ales că pe capetele lor s-a pus cea mai mare recompensă din istoria Americii. Osteniţi, flămânzi şi fără cai, bandiţii ajung la casa izolată a lui George Tildon, în care acesta locuieşte împreună cu soţia şi cele două fiice ale lor. În lipsa altor opţiuni, nelegiuiţii sunt constrânşi să-şi petreacă noaptea în casa familiei Tildon, pe care o ia ostatică. Însă după o serie de evenimente înfricoşătoare sunt dezvăluite anumite secrete de familie şi se formează alianţe îndoielnice, care îi oferă lui Henry o şansă nesperată de a-şi ispăşi păcatele.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. nituconstantin a comentat pe data | 23 July 2016 ora 19:00

  super tare

 2. andipanda a comentat pe data | 24 July 2016 ora 01:02

  Bun film.

 3. Andi a comentat pe data | 25 July 2016 ora 23:48

  merita vazut.

 4. mirceacrisan a comentat pe data | 26 July 2016 ora 01:22

  Un `cocktail` de personaje, actiune si regie marca Sergio Leone, Tarantino si JT Mollner. Situat undeva in `triunghiul final` din Bunul, Raul si Uratul.
  Un film perfect pentru Francesca Eastwood :). Cred ca o vom revedea si in alte filme western. Dar acesta va fi cu siguranta foarte greu de egalat.

  Opinia mea ? Minunat.

 5. fanaticalaboutmovies a comentat pe data | 29 December 2016 ora 20:02

  misto

Lasa un comentariu