OSS 117: Cairo, Nest of Spies (2006)

OSS 117: Cairo, Nest of Spies (2006)

OSS 117: Cairo, Nest of Spies (OSS 117, Le Caire nid d’espions) este un film de comedie ,actiune ,aventură francez regizat de Michel Hazanavicius.Este o parodie ,film de gen spionaj . Filmul urmărește isprăvile unui francez agent secret , OSS 117 , Egipt, anul 1955: orasul Cairo este un adevarat cuib de spioni. Toti se suspecteaza si se tem unii de altii, toti comploteaza impotriva tuturor: englezi, francezi, sovietici, familia regelui cazut in dizgratie Farouk, care doreste sa-si recapete tronul, Acvilele lui Keops, secta religioasa care vrea sa vina la putere.Presedintele Republicii Franceze, Domnia-Sa Rene Coty, trimite la fata locului arma secreta a serviciilor sale secrete, adica pe Hubert Bonisseur de la Bath, supranumit OSS 117, pentru a face ordine in acest “talmes-balmes” care sta sa degenereze intr-un haos total. .

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi