Open Water – Teroare in larg (2003) Online Subtitrat HD

Open Water – Teroare in larg (2003) Online Subtitrat HD

Inspirat din evenimente reale, Filmul “Open Water – Teroare in larg” are in centru povesti un cuplu ce merge in vacanta in Caraibe pentru a face scufundari. Din cauza numararii gresite a oamenilor ce iau parte la aceasta activitate, cuplul este uitat in mijlocul oceanului. Plutesc ore intregi, facand fata deshidratarii, raului de apa sarata, intepaturilor molustelor si celei mai terifiante experiente – rechinii. Chiar daca mai multe barci trec prin aria vizuala a cuplului, nimeni nu ii zareste, si nu sunt dati disparuti decat a doua zi, cand instructorii de scufundari le gasesc echipamentul lasat pe barca, iar managerul hotelului isi da seama ca nu s-au mai intors in camera.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. eu a comentat pe data | 23 December 2016 ora 18:32

    te îngrozesti ..se poate întîmpla asa de usor..un moment de neatentie si gata ! am vazut acest fil de mai multe ori în ultimii ani..

  2. Florin a comentat pe data | 29 January 2017 ora 21:05

    Finalul a fost urat dar in rest filmul a fost bun .

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X