Ong Bak 3 (2010)

Ong Bak 3 (2010)

Ong Bak 3 (2010) este continuarea povestii din Ong Bak 2. La finalul celui de-a doua parti Tien este capturat. Povestea continua cu Tien luptandu-se pentru viata lui dar si pentru a se razbuna. Capturat fiind el trebuie sa se lupte cu o multime de adversari si pana la urma este aproape ucis in lupta. Inainte de a fi ucis Tien este salvat si adus in satul Kana Khone. Adversarul lui malefic este foarte suparat de aceast lucru si planuieste uciderea definitiva a lui Tien. In Kana Khone Tien este vindecat insa lupta il lasa cu sechele. Maestrul Bua il invata pe Tien cum sa lupte cu propria lui dorinte de a face rau pentru a se salva. O data cu trecerea timpului Tien isi recapata fortele si o data cu asta si un calm care il face tot mai puternic. Insa trecutul nu ii da pace si el va trebui sa mai lupte inca o data pentru a salva ceea ce iubeste.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. minca a comentat pe data | 26 August 2013 ora 21:59

  este cel mai tare film vazut vro data nr1 al recomand doar pentru cine stie sal aprecieze
  ;)

 2. geonson a comentat pe data | 22 September 2013 ora 21:31

  e super merita vazut ;)

 3. sorin a comentat pe data | 28 September 2013 ora 19:05

  Foarte misto..nota 10 :)

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi