One for the Money – Face toţi banii (2012)

One for the Money – Face toţi banii (2012)

One for the Money – Face toţi banii este un film american de actiune – comedie ,crimă 2012 regizat de Julie Anne Robinson. Stephanie Plum (Katherine Heigl) a divorţat de soţul ei de curând şi, ca viaţa ei să fie şi mai complicată, pe lângă dezechilibrul emoţional pe care îl înfruntă, ea a şi-a pierdut şi serviciul. Disperată să-şi regăsească o stabilitate măcar financiară, ea ajunge să se angajeze la afacerea condusă de un văr. Acesta se ocupă de cauţiuni şi e vânător de recompense. Prima sarcină a lui Stephanie la noul job e de a-l urmări pe un fost poliţist cu care ea a avut cândva o legătură amoroasă. Poliţistul e căutat fiindcă a tras cu arma asupra unui individ neînarmat. Stephanie era cândva fotomodel pentru lenjerie, o tipă foarte feminină, dar care e forţată acum de facturile neplătite ce i se strâng să devină mai dură şi să reziste într-un domeniu de activitate unde are de-a face cu oameni certaţi cu legea.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. ELLA a comentat pe data | 18 October 2014 ora 20:05

    :D ;) Foarte dragut….

  2. jika a comentat pe data | 27 July 2015 ora 19:53

    ok

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi