Omul cu masca de fier 1998 Film Online Subtitrat

Omul cu masca de fier 1998 Film Online Subtitrat

The Man in the Iron Mask / Omul cu masca de fier  online subtitrat in romana este un film de actiune si aventura 1998 produs și scris de Randall Wallace in rolurile principale cu starurile de cinema Leonardo DiCaprio, Jeremy Irons , John Malkovich si  Gérard Depardieu.

O nominalizare Academia Europeana de Film

Anii au trecut de cand cei trei muschetari, Athos, Porthos si Aramis luptau alaturi de D’Artagnan. Arogantul si tiranul rege Ludovic al XIV-lea o doreste pe frumoasa Christine, asa ca ii ordona logodnicului acesteia Raoul, fiul lui Athos, sa plece pe front. De asemenea, el il trimite pe Aramis sa il ucida pe conducatorul unei rebeliuni religioase. Ludovic nu stie ca protectorul sau D’Artagnan este amantul mamei sale, regina Anna. Fratele lui Ludovic, pe nume Philippe, se afla inchis de sase ani intr-o temnita si este fortat sa poarte o masca de fier. Aceasta groaznica pedeapsa este data tocmai de Ludovic, care vrea sa fie singurul mostenitor. Athos si Porthos vor sa-l elibereze pe Philippe si sa-l puna in locul lui Ludovic, insa planurile lor sunt date peste cap de D’Artagnan.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Bianca a comentat pe data | 12 March 2016 ora 11:40

    SUper filmul, dar foarte trist!! :(

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.