Octopussy (1983)

Octopussy (1983)

In filmul Octopussy, James Bond (Roger Moore) continua lupta impotriva raului. De data aceasta, Bond se implica in lumea spionajului international. Orlov, un general rus, planuieste sa puna stapanire pe Europa. Asa ca el ameninta ca va instala o bomba la o baza aeriana din Vestul Germaniei, astfel incat explozia sa para un accident. Ca rezultat al acestui dezastru, NATO va incheia un pact unilateral de dezarmare si Rusia va putea astfel sa invadeze Europa. Rusii sunt ajutati de Kamal, un print afgan care lucreaza pentru superba Octopussy, o femeie de afaceri care “dicteaza” totul de pe o insula pustie de langa India. Bond pleaca spre exotica insula ca s-o convinga pe Octopussy sa i se alieze, ca impreuna sa salveze Europa de agresiunea sovietica. De la urmariri cu avioane supersonice pana la punctul culminat al numaratorii inverse de dinaintea unui dezastru nuclear, James Bond revine in forta intr-o aventura electrizanta, care forteaza limitele emotiilor non-stop.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi