October Gale (2014) Online Subtitrat HD 720P

October Gale (2014) Online Subtitrat HD 720P

Vezi Film online October Gale 2014 , 720p subtitrat în limba Română. Scris si regizat de Ruba Nadda.Medicul Helen Matthews (Patricia Clarkson) , este in doliu dupa moartea soțului ei, si se retrage la o cabana pe o insulă izolată unde si-a petrecut cele mai frumoase momente de neprețuit împreună cu sotul ei .Dupa putin timp scurt,când un om misterios, pe nume William (Scott Speedman) ajunge la tarm cu un glonț în umăr.Ea el recuperează si il ingrijeste, iar intre cei doi se dezvolta o conexiune tentata, deși Will refuză să ii explice ce sa întâmplat. Când o furtună puternică il tine pe loc pe insulă , William s-ar fi întors sa ucida, capacitatea lor de a avea încredere reciproc devine o chestiune de supraviețuire.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi