Obitaemyy ostrov. Skhvatka (2009) Film Online Subtitrat

Obitaemyy ostrov. Skhvatka (2009) Film Online Subtitrat

Actiunea filmului “Obitaemyy ostrov. Skhvatka” continua in cea de-a doua parte cu aventurile pamanteanului Maxim (Vasiliy Stepanov), care tocmai a aterizat fortat pe planeta Saraksh si care a incercat sa schimbe situatia politica si militara de acolo si anume: Maxim fura un tanc si pe prietenul lui cel mai bun – fratele Radei Gaal de la o unitate militara de la frontiera; amandoi pornesc in cautarea unor aliati care sa-i ajute sa doboare regimul. Au incercat la mutanti, apoi la triburile insulare, dar si-au dat seama ca problema trebuie rezolvata din interior – drept urmare s-au intors. Au fost imediat arestati, ceea ce a urmat fiind un vartej de evenimente care au dus la sfarsitul lumii din Saraksh, asa cum o stiau localnicii.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Atila a comentat pe data | 12 May 2015 ora 22:13

    Foarte bun film !!!!!!!!!!

  2. Ioana a comentat pe data | 13 September 2015 ora 05:35

    Frumos atât partea unu cât si a două!

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi