O Theos agapaei to haviari (2012) Online Subtitrat HD

O Theos agapaei to haviari (2012) Online Subtitrat HD

O Theos agapaei to haviari este un film grecesc istoric de aventura 2012, regizat si scris de Yannis Smaragdis cu Sebastian Koch, Evgeniy Stychkin si Juan Diego Botto.

Dumnezeu iubește caviarul este povestea convingătoare a lui IOANNIS VARVAKIS (Sebastian Koch) şi ascensiunea lui de la un pirat grec umil, la un milionar internațional ce se ocupa de caviar, sub protecția Ecaterinei cea Mare a Rusiei (Catherine Deneuve).
Toată bogăția și puterea lui, nu-l mulțumesc, iar ambiția fără de margini îi aduce numai suferință, până când dă totul deoparte, inclusiv pe el însuși, în numele iubirii.
Această poveste epică, este bazată pe viața reală a lui Varvakis, care se mută de pe insula grecească Psara la curtea lui Ecaterina cea Mare în Rusia pe malurile Mării Caspice, și apoi înapoi în Grecia, o țară sfâșiată de războiul civil și luptă pentru independență, în timpul Revoluției de la 1821 împotriva Imperiului Otoman.
Dumnezeu iubește caviarul zugrăvește mari personalități din viața reală dar și personaje pline de culoare; evenimente dramatice care au schimbat istoria; succes, eșec, suferință și exaltare; spectacol, suspans și poezie.
Cum putem spune povestea vieții unui om? Ce face un erou? Ce face o persoană bună? Alegem propria noastră cale în viață sau este o putere mai mare care ne ghidează pașii noștri? Și poate oricare dintre noi, vreodată, să fie cu adevărat liber?

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Leya a comentat pe data | 1 October 2016 ora 20:20

    Bun film.Mi au dat lacrimile.

  2. constantin a comentat pe data | 24 October 2016 ora 10:34

    foarte foarte bun film

  3. JanetK a comentat pe data | 24 June 2017 ora 00:05

    Un film emotionant. Recomand

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.