Noruwei no mori – Norwegian Wood (2010)

Noruwei no mori – Norwegian Wood (2010)

Filmul este ecranizat dupa cartea omonima a autorului japonez Haruki Murakami. Este prezentata povestea lui Toru Watanabe care auzind cantecul “Norwegian Wood” al celor de la Beatles este cuprins de sentimente de tristete si nostalgie amintindu-si de evenimentele petrecute in viata lui la sfarsitul anilor 60′ cand bunul lui prieten, Kizuki s-a sinucis, iar ca urmare iubita acestuia, Naoko devine tot mai apropiata de Toru, incepand o relatie romantica cu acesta . Cei doi incearca in moduri diferite sa faca fata durerii pricinuite de sinuciderea prietenului lor, in lipsa lui Naoko, Toru formand o legatura cu o alta fata, Midori. Povestea se petrece pe fundalul protestelor studentilor japonezi, care doreau sa starneasca o revolutie impotriva conducerii.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. mara a comentat pe data | 14 September 2016 ora 19:52

    ” Nimic nu ne poate vindeca de pierderea cuiva iubit.Nici adevarul,nici, sinceritatea,nici taria,nici bunatatea.Tot ce putem e sa traim cu aceasta durere ,si sa invatatam ca nicio alta pierdere nu va fi mai putin dureroasa. ” Exceptional film,multumesc !

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi