Noruwei no mori – Norwegian Wood (2010)

Noruwei no mori – Norwegian Wood (2010)

Filmul este ecranizat dupa cartea omonima a autorului japonez Haruki Murakami. Este prezentata povestea lui Toru Watanabe care auzind cantecul “Norwegian Wood” al celor de la Beatles este cuprins de sentimente de tristete si nostalgie amintindu-si de evenimentele petrecute in viata lui la sfarsitul anilor 60′ cand bunul lui prieten, Kizuki s-a sinucis, iar ca urmare iubita acestuia, Naoko devine tot mai apropiata de Toru, incepand o relatie romantica cu acesta . Cei doi incearca in moduri diferite sa faca fata durerii pricinuite de sinuciderea prietenului lor, in lipsa lui Naoko, Toru formand o legatura cu o alta fata, Midori. Povestea se petrece pe fundalul protestelor studentilor japonezi, care doreau sa starneasca o revolutie impotriva conducerii.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. mara a comentat pe data | 14 September 2016 ora 19:52

    ” Nimic nu ne poate vindeca de pierderea cuiva iubit.Nici adevarul,nici, sinceritatea,nici taria,nici bunatatea.Tot ce putem e sa traim cu aceasta durere ,si sa invatatam ca nicio alta pierdere nu va fi mai putin dureroasa. ” Exceptional film,multumesc !

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.