Norm of the North (2016) – Film Online Subtitrat HD

Norm of the North (2016) – Film Online Subtitrat HD

Norm of the North – Norm de la Polul Nord 2016 Film Online Gratis Subtitrat in Romana Ursul polar Norm este însoţit de trei rozătoare de nădejde ce se aventurează spre oraşul New York pentru a împiedica o corporaţie mare şi malefică să le transforme habitatul de la Polul Nord în cea mai nouă şi atractivă destinaţie de vacanţă. Numai că odată ajunşi în „jungla de beton” a oraşului, cei patru prieteni încep să se simtă copleşiţi de misiunea lor. Apreciat pentru blăniţa lui, care este confundată cu un costum, Norm este angajat ca mascotă a unei companii importante. Însă întâmplarea face ca tocmai în interiorul acelei companii să se afle indicii despre afaceristul maniac care are de gând să construiască Mall-uri şi apartamente de lux în zona Arctică. Astfel, Norm porneşte pe urmele celui vinovat pentru a salva Polul Nord.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Andrei a comentat pe data | 27 March 2017 ora 13:49

    Nota 9

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi