Noel (2004)

Noel (2004)

Noel – Craciun (2004) Un grup de persoane incercate de greutati cauta intelegere si compasiune in mijlocul unor sarbatori de iarna singuratice, in aceasta drama cu accente comice. Rose este o femeie divortata ce se afla in spital pentru a-si vizita mama, bolnava de Alzheimer ; in timp ce Rose isi doreste nespus inca o sansa de a-i spune mamei sale ca o iubeste, aceasta din urma nici nu o mai recunoaste. Mike este un ofiter de politie care a devenit obsesia unui barman batran, convins ca acesta este reincarnarea sotiei lui decedate. Mike este logodit cu frumoasa Nina, dar gelozia lui extrema si suspiciunile o fac pe Nina sa nu mai fie atat de doritoare sa se casatoreasca cu el. Jules este un tanar tulburat care are o singura amintire frumoasa legata de Craciun – atunci cand a ajuns la spital, unde petrecerea traditionala era in toi. El vrea sa retraiasca acea experienta si este dispus chiar sa se raneasca singur pentru acest lucru.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi