Nights in Rodanthe – Nopți în Rodanthe 2008 Online Subtitrat

Nights in Rodanthe – Nopți în Rodanthe 2008 Online Subtitrat

Bazat pe romanul omonim al scriitorului american Nicholas Sparks, “Nights in Rodanthe – Nopți în Rodanthe” este o drama romantica despre doua suflete pierdute care se intalnesc intr-un moment de cumpana al vietii lor si experimenteaza intr-un singur week-end o aventura pasionala ce le va schimba pentru totdeauna cursul existentei. Adrienne Willis este o femeie de varsta medie blocata intr-o casnicie nefericita, a carei fiica adolescenta ii pune la indoiala toate deciziile si care pleaca intr-o vacanta de doua zile in Rodanthe, un orasel de coasta din Carolina de Nord, pentru a administra hanul unor prieteni de familie si pentru a-si pune ordine in ganduri. Singurul oaspete al hanului este atragatorul doctor Paul Flanner, care trebuie sa lupte cu propriii demoni si cu propriile crize de constiinta si care a plecat in aceasta calatorie pentru a se impaca cu instrainatul lui fiu. Singuri intr-un loc izolat si uitat de lume, prinsi in mijlocul unei furtuni puternice, Adrienne si Paul se apropie unul de celalalt si incep o scurta, dar magica poveste de dragoste, care isi va pune amprenta asupra viitorului lor.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. Aura a comentat pe data | 4 May 2014 ora 20:56

  superb

 2. elen a comentat pe data | 1 July 2014 ora 01:03

  10+++++++

 3. LUCIA a comentat pe data | 1 August 2014 ora 17:38

  Foarte bun si plin de realism!

 4. Ana a comentat pe data | 26 May 2016 ora 18:06

  Minunat! Merita vazut!

 5. stela a comentat pe data | 17 June 2016 ora 17:15

  Superb filmul

 6. liviu a comentat pe data | 5 July 2016 ora 00:43

  un film cum nu am mai vazut de mult timp bravo actori bravo regie….

 7. CLODY a comentat pe data | 24 August 2016 ora 23:56

  MULTUMESC !!! Va multumesc voua, celor care mi-ati oferit minunea acestui film, magia, iubirea, tristetea, desnadejdea,…..bucuria de a te regasi.

 8. iovanescu andrei a comentat pe data | 30 October 2016 ora 19:30

  un film foarte frumos…va multumesc !

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi