Night at the Museum: Secret of the Tomb (2014)

Night at the Museum: Secret of the Tomb (2014)

Ben Stiller revine din nou cu noul film “Night at the Museum: Secret of the Tomb” plin de aventuri din seria de filme “Night at the Museum” călătorind din nou în jurul pământului, unind personajele favorite cu altele noi şi îmbarcându-se într-o căutare epică pentru a salva magia înainte de a dispărea pentru totdeauna. Exponatele Muzeului de Istorie Naturala din New York, prind viață în timpul nopţii si încep să se comporte ciudat, Larry este nou-promovat ca director de operațiuni pe timp de noapte la Muzeu acum el trebuie să afle care este cauza. Tableta, care aduce la viaţă creaturile în mod magic, a început să putrezească și singura modalitate de a remedia acest lucru poate fi la Muzeul Britanic . Larry, va face orice pentru a-şi salva “familia” din muzeu, împreună cu fiul său Nick și exponatele muzeului, călătoresc de la New York la Londra, unde trebuie să descopere secretul tabletei.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi