National Treasure: Book of Secrets (2007) Online Subtitrat HD

National Treasure: Book of Secrets (2007) Online Subtitrat HD

National Treasure: Book of Secrets – Comoara Nationala: Cartea Secretelor 2007 Film Online Gratis Subtitrat In Romana.In cea de-a doua parte a filmului de actiune cu aventura plin de mister Comoara Nationala: Cartea Secretelor arheologul si vanatorul de artefacte Ben Gates (Nicolas Cage) afla cu uimire ca Thomas Gates (Joel Gretsch), strabunicul lui e posibil sa fi fost implicat in uciderea lui Abraham Lincoln de catre John Wilkes Booth.Pentru a dovedi nevinovatia familiei sale, Ben trebuie sa descopere cele 18 pagini lipsa din jurnalul criminalului. Mai mult, aceasta cautare il aduce in contact cu informatii strict secrete legate nu doar de familia sa ci si de restul populatiei…

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. piosmarian a comentat pe data | 6 September 2015 ora 14:22

    Bun film,il recomand cu incredere,gen Indiana Jones

  2. pepy a comentat pe data | 7 April 2016 ora 20:49

    Un film destul de frumos desi fara suspans, bun pentru relaxare. Comoara noastra nationala se afla si acum la rusi iar aurul ni l-au carat toti cotropitorii pe rand. Noi cersim pe la straini desi avem o tara bogata si frumoasa.

  3. buggy a comentat pe data | 22 July 2017 ora 08:09

    a fost frumos,dar nu la fel de intens ca celalalt,si parca a fost mult prea usor (adica fata de primul film,unde isi bateau capul la maxim,aici a fost asa ca si cum ar fi fost o nimica toata),si un pic tras de par pe ici pe colo.

Lasa un comentariu