National Treasure – Comoara națională (2004) Online Subtitrat HD

National Treasure – Comoara națională (2004) Online Subtitrat HD

National Treasure (Comoara Nationala) este un film de actiune si aventura plin de mister 2004 regizat de Jon Turteltaub in rolurile principale cu Nicolas Cage, Diane Kruger si Justin Bartha.
Benjamin Franklin Gates (Nicolas Cage) este un barbat care si-a petrecut toata viata incercand sa descopere o comoara despre care putini cred ca exista. El stie ca exista o harta a comorii chiar pe spatele Declaratiei de Independenta a S.U.A. si de aceea se confrunta cu o dilema teribila: sa fure cel mai sfant simbol american sau sa lase pretiosul document si prada in mainile vanatorilor de comori lipsiti de scrupule. Alaturi de el este prietenul sau, Riley Poole, un expert in tehnica de varf si frumoasa, dar nestiutoarea muzeografa Abigail Chase, specializata in conservarea Arhivele Nationale Americane. Vor putea ei sa implineasca un vis care a imbatat mintile istoricilor si arheologilor ce au vanat de veacuri comoara cavalerilor templieri?

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Mario a comentat pe data | 28 November 2015 ora 00:06

    Un film bun

  2. Lorelei a comentat pe data | 5 March 2016 ora 01:48

    Viata este o experienta pe care toti trebuie s-o experimentam pasind pe drumul cunoasterii pana la capat …orice indiciu, fie el descoperit chiar si intr-o ecranizare vizuala sau scrisa…totul porneste de la un adevar in care trebuie sa crezi cu tarie…este un pas mic intr-un Univers infinit…Multumesc realizatorului acestui site pentru posibilitatea de a viziona filme bune…

  3. marius nicolescu a comentat pe data | 4 March 2018 ora 16:40

    super film l-am vazut de n ori ..

Lasa un comentariu