N.H 10 (2015)

N.H 10 (2015)

N.H 10 (2015) este un film indian crima ,drama si mister in regia lui Navdeep Singh.Doi tineri căsătoriţi Meera (Anushka Sharma) şi Arjun (Neil Bhoopalam) lucreaza impreuna în prezent în Gurgaon. O solicitare de urgenţă de unde lucreaza o face pe Meera să plece mai devreme de la o petrecere la care erau amândoi şi, conducând de una singură către locul unde trebuie să ajungă, ea este tâlhărită. Deşi scapă relativ bine, ea rămâne cu teama în suflet şi are toate motivele necesare pentru a obţine un permis de port-armă pentru a se proteja. Arjun încearcă să-i mai aline teama şi plănuieşte o petrecere de vis pentru ziua ei la o vilă privată şi luxoasă, NH10, aflată la câteva ore de mers cu maşina. Însă până la vilă ei fac un popas şi sunt martorii unui incident care le strică toată vacanţa şi le ameninţă viaţa.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Larissa a comentat pe data | 10 June 2015 ora 19:39

    Tare filmul

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi