Movie 43 (2013)

Movie 43 (2013)

Filme Online 2013 “Movie 43 2013 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “Un scenarist dement e angajat de un studio de film pentru a lucra la un nou proiect. El vine cu o mulțime de idei, una mai dubioasă decât alta. Și din fiecare idee a sa vedem cum începe să se nască un film: o femeie iese la cină cu un bărbat care are testiculele pe gât, un cuplu care are un fiu adolescent folosesc metode ciudate, chiar sadice pentru a-i oferi băiatului școlit acasă experiența de hărțuire prin care trec copiii la liceu, o tânără îi cere iubitului ei să își pună excrementele pe ea, un inventator încearcă să înțeleagă de ce adolescenții fac sex cu iBabe, MP3-playerul în mărime naturală, cu aspect feminin, pe care l-a inventat, unei fete îi vine prima dată ciclul de față cu prietenul ei, tatăl acestuia și cel mai bun prieten al băiatului, un antrenor afro-american de baschet încearcă să-și inspire echipa, în vestiar, dar discursul său e rasist și demoralizator, un cuplu ieșit la întâlnire joacă un joc dur de Adevăr sau Provocare etc.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi