Moonlight (2016) – Filme Online Subtitrat

Moonlight (2016) – Filme Online Subtitrat

Adaptat dupa piesa In Moonlight Black Boys Look Blue scrisa de Tarell Alvin McCrane. Filmul dramatic Moonlight scris dupa un scenariu in regia lui Barry Jenkins descrie viața unui tânăr homosexual de culoare pe nume Chiron care crește într-un cartier dur din Miami. In prima parte , Caron este un copil de zece ani , poreclit “Micul” (Alex Hibbert) , care este preluat de un dealer cubanez de droguri ( Mahershala Ali ) și prietena lui (Janelle Monae). În partea de mijloc, ajuns adolescent Chiron (Ashton Sanders) explorează sexualitatea lui si cum se îndrăgostește de un prieten apropiat. Capitolul final il urmează pe Chiron (Trevante Rhodes) , cum se reconectează cu fețe din trecutul său.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. Dee a comentat pe data | 28 February 2017 ora 08:54

  M-am fortat sa-l vad pana la capat ca sa inteleg de ce a meritat un Oscar….filozofia batzului…o plictiseala groaznica….drama negustorului de droguri negru….ufff ce face politica

 2. anca a comentat pe data | 2 April 2017 ora 11:17

  incercarile grele ale unui copil de culoare , provenit dintr-o familie destramata
  un film dintr-o viata reala , multa violenta si frustrare

  nu este genul meu preferat, dar merita vazut

 3. Marius a comentat pe data | 28 November 2017 ora 11:23

  Cine nu se pricepe absolut deloc la filme și se uită frecvent la mizerii gen Fast and Furious, n-are cum să înțeleagă de ce a luat Oscar pentru cel mai bun film. Eu mă așteptam să-l ia La Land care a fost absolut fenomenal de bine regizat de tânărul Damien Chazelle, însă Moonlight, ajutat și de perioada în care academia pare să favorizeze mai mult pe cei de culoare pentru a îndepărta discuțiile privind rasismul în acordarea premiilor Oscar doar albilor, alege astfel de filme. Asta nu înseamnă neapărat că nu l-a meritat sub nicio formă. Filmul prezintă povestea unui băiat de culoare care se confruntă cu imposibilitatea de a-și manifesta orientarea sexuală față de comunitatea în care trăiește. Putem spune că se referă nu numai la exact acest tip de discriminare, ci la multitudinea zilnică de discriminări pe “n” planuri, punându-ne în situația de a ne interioriza sentimentele față de anumite lucruri pentru că societatea le condamnă, obligându-ne oarecum la uniformitate. Cred că finalul putea fi chiar și mai bun, în sensul că lipsea acel ceva care să facă acest film cu adevărat un câștigător al celui mai bun premiu de Oscar.
  Oricum, prestațiile actorilor sunt impresionante, trebuie să spun.

Lasa un comentariu