Monster Dog (1984) Online Subtitrat HD

Monster Dog (1984) Online Subtitrat HD

Monster Dog (de asemenea , cunoscut sub numele de Leviatán) este un film de groază-muzical din 1984 , regizat si scris de Claudio Fragasso in rolurile principale cu căntărețul de muzică rock Alice Cooper , Victoria Vera si  Carlos Santurio.

Vincent Raven (Alice Cooper) împreuna cu trupa sa rock, se întoarce acasă după 20 de ani, pentru a-și regăsi inspirația. Numai că în acea zonă, o haită foarte periculoasă de câini ucigași atacă fără milă, inclusiv pe polițiștii care asigură paza și pe Joss – îngrijitorul casei părintești a lui Vince.

Pe drum mașina trupei lovește un câine pe care îl și omoară, în timp ce, din ceața luminată doar de o imensă lună plină, apare un bătrân ciudat care le prevestește moartea tinerilor rockeri.

Ajuns acasă speriat, Vince își amintește că tatăl său a fost ucis de săteni, fiind bănuit că s-ar fi transformat în vârcolac într-o noapte cu lună plină și acuzat de toate atrocitățile câinilor ucigași din acea vreme. Angela – cea mai tânără membră a trupei – are un coșmar cu ciudatul bătrân întâlnit în acea noapte pe drum, fiind uciși toți, în afară de Vince – vârcolacul. Oare rock-erii acestei trupe își vor găsi inspirația căutată sau moartea prezisă de bătrân și de coșmarul Angelei?

Finalul acestui film horror este neașteptat și ne va dezvălui soarta acestor tineri…

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu