Monster Dog (1984) Online Subtitrat HD

Monster Dog (1984) Online Subtitrat HD

Monster Dog (de asemenea , cunoscut sub numele de Leviatán) este un film de groază-muzical din 1984 , regizat si scris de Claudio Fragasso in rolurile principale cu căntărețul de muzică rock Alice Cooper , Victoria Vera si  Carlos Santurio.

Vincent Raven (Alice Cooper) împreuna cu trupa sa rock, se întoarce acasă după 20 de ani, pentru a-și regăsi inspirația. Numai că în acea zonă, o haită foarte periculoasă de câini ucigași atacă fără milă, inclusiv pe polițiștii care asigură paza și pe Joss – îngrijitorul casei părintești a lui Vince.

Pe drum mașina trupei lovește un câine pe care îl și omoară, în timp ce, din ceața luminată doar de o imensă lună plină, apare un bătrân ciudat care le prevestește moartea tinerilor rockeri.

Ajuns acasă speriat, Vince își amintește că tatăl său a fost ucis de săteni, fiind bănuit că s-ar fi transformat în vârcolac într-o noapte cu lună plină și acuzat de toate atrocitățile câinilor ucigași din acea vreme. Angela – cea mai tânără membră a trupei – are un coșmar cu ciudatul bătrân întâlnit în acea noapte pe drum, fiind uciși toți, în afară de Vince – vârcolacul. Oare rock-erii acestei trupe își vor găsi inspirația căutată sau moartea prezisă de bătrân și de coșmarul Angelei?

Finalul acestui film horror este neașteptat și ne va dezvălui soarta acestor tineri…

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi