Misery – Tortura (1990) – Film Online Subtitrat HD

Misery – Tortura (1990) – Film Online Subtitrat HD

Misery este un thriller psihologic de groaza 1990 regizat de Rob Reiner, bazat pe romanul Misery scris de Stephen King, in rolurile principale interpretate de actorii  James Caan,  Kathy Batess si  Richard Farnsworth.

Un premiu Oscar, un premiu Globul de Aur

Filmul ne spune povestea scriitorului de bestseller-uri Paul Sheldon, care isi cunoaste cea mai infocata fana. Numele ei este Annie Wilkes si este mai mult decat o cititoare inversunata – este in acelasi timp si asistenta lui, ingrijind trupul acestuia, schilodit dupa un accident de circulatie. Dar de asemeni este si rapitorul acestuia, tinandu-l prizonier in casa ei izolata. Acum Annie vrea ca Paul sa scrie opera lui cea mai mare – doar pentru ea. Annie are o multitudine de cai pentru a-l obliga. Una este un ac, alta este un topor. Si daca nu se inteleg, poate deveni foarte “rea” …..

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. Alex a comentat pe data | 22 February 2016 ora 21:22

  Da merge, nu este pierdere de timp.
  Nota 7.5

 2. sebastian florea a comentat pe data | 25 February 2016 ora 17:19

  nota mea este 10

 3. Geani a comentat pe data | 27 February 2016 ora 20:12

  Frumos filmul !! Merita vizionat !

 4. sad a comentat pe data | 1 March 2016 ora 18:25

  superrrrrrrr

 5. Lorena a comentat pe data | 31 March 2016 ora 15:21

  Excelent film! Nici nu mă miră, din moment ce scenariul este după un roman al lui Stephen King! Iar Kathy Bates, cu toată silueta ei masivă și lipsită de frumusețe, este o actriță minunată!

 6. Anda a comentat pe data | 2 August 2016 ora 09:45

  Pentru 1990 a fost o revelatie,si e inca merge

 7. cipik a comentat pe data | 15 November 2016 ora 18:02

  un film de colectie <3 !

 8. Misery a comentat pe data | 7 January 2017 ora 04:51

  Mizerabilii de jidani dusmani ai lui Hristos si descendenti ai ucigasilor lui Hristos nu se lasa pana nu-i terfelesc pe crestini de nu se mai poate, punand cruciulita la gatul unei psihopate ucigase. Asa sugereaza ei ca crestinii sunt rai si criminali, punand personaje negative si criminale sa poarte cruci la gat. Dar daca Annie Wilkes psihopata ar fi purtat o stea a lui David, sau orice alt simbol al altei religii, ar fi iesit un scandal monstru. Corectii politici de azi sunt niste ipocriti.

 9. Misery a comentat pe data | 8 January 2017 ora 01:43

  Regizorul filmului sigur e jidan sau convertit la religia jidaneasca sau mason dintre ne-jidani. Asta se vede in faptul ca a pus tot filmul cruciulita la gatul personajului negativ, psihopata criminala Annie Wilkes. Un jidan, kazar ce-si spune evreu dar e membru in Sinagoga Satanei si nu e etnic evreu, de obicei nu pierde nici o posibilitate de a denigra pe crestini, fie chiar si subtil.

 10. Misery a comentat pe data | 8 January 2017 ora 02:03

  Ar fi fost mult mai interesant daca Annie Wilkes psihopata criminala ar fi fost interpretata de o actrita negresa/mulatra/de rasa non-alba, sau lesbiana / bisexuala/transexuala, sau de alta religie decat cea crestina si avand la gat nu cruciulita ci o stea a lui David sau o semiluna musulmana sau orice simbol pagan, chiar Wicca sau satanist, sau o stea cu secera si ciocanul comunista. Sau toate aceste conditii la un loc daca ar fi fost indeplinite.

 11. Stephanie a comentat pe data | 28 March 2017 ora 15:02

  “MISERY” comentezi aiurea, ai citit macar cartea? Annie poarta cruciulita la gat si in carte si e psihopata crestina. Cum sa puna o actrita care sa nu fie alba in locul ei, cand Annie din carte era o femeie alba?! =))))))))

 12. asan iusmen a comentat pe data | 19 November 2017 ora 05:10

  SUSPANS DUS LA MAXIMUM DE LA INCEPUT PANA LA SFARSIT MI_A IMPRESIONAT MUUUULT JOCUL CELOR 2 ACTORI JAMES SI KATY CARE DE FAPT DUC TOATA ACTIUNEA IN SPATE DAR A EXCELAT KATY PR CARE A PRIMIT SI UN PREMIUL OSCAR MULTUMESC PT POSTARE

Lasa un comentariu