Miracolul de pe raul Hudson (2016) Online Subtitrat HD

Miracolul de pe raul Hudson (2016) Online Subtitrat HD

Regizat și produs de Clint Eastwood. In anul 2009. Joi 15 ianurie, întreaga lume a asistat la evenimentul numit „Miracolul de pe raul Hudson” după ce căpitanul Chesley Sullenberger poreclit “Sully” interpretat de (Tom Hanks) a reuşit să direcţioneze avionul defect spre apele reci ale raului Hudson, pe care a efectuat o aterizare forţată pentru a salva viaţa celor 155 de pasageri aflaţi la bord. Dar deşi Sully a fost aclamat de public şi de presă pentru abilităţile sale aviatice fără precedent, s-a demarat şi o anchetă care avea potenţialul de a-i distruge atât reputaţia, cât şi cariera, făcându-l pe Sully să se îndoiască de propriile decizii şi să se întrebe dacă nu cumva a pus viaţa pasagerilor în primejdie când a hotărât să aterizeze forţat pe apă.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. george a comentat pe data | 4 December 2016 ora 21:11

    frumos,merita vazut.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi