Million Dollar Baby – O fata de milioane (2004)

Million Dollar Baby – O fata de milioane (2004)

“Million Dollar Baby – O fata de milioane 2004 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “Maggie Fitzgerald are 31 de ani, este chelnerita si isi propune sa faca ceva cu viata ei. Ii place boxul si incearca sa-l convinga pe antrenorul Frankie Dunn sa o invete sa boxeze. Initial acesta o refuza, insa ea nu se da batuta dorind sa-i arate ca este demna sa-i fie discipol. Cu ajutorul partenerului acestuia, Eddie Dupris, reusesc sa-l convinga pe Frankie, astfel ca Maggie va fi antrenata de unul dintre cei mai buni antrenori ai momentului. De-a lungul filmului Frankie se ataseaza din ce in ce mai tare de eleva sa, deoarece nu are o relatie prea grozava cu propria lui fiica. Practic Maggie este adoptata de antrenorul ei si impreuna incearca sa urce cat mai sus pe podium.
Film Premiat cu 4 premii Oscar si cu 2 premii Golden Globes.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. ioan chirila a comentat pe data | 5 November 2013 ora 12:18

    un film extra ordinar .sporturile aduc bucurii dar si nenorcii assa cum s-a intamplat cu fotbalistul nesu.el cel putin inca mai traieste.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi