Micul Print (2015) – Filme Online Subtitrat in Română

Micul Print (2015) – Filme Online Subtitrat in Română

Filmul “The Little Prince – Micul Print” online gratis subtitrat in romana, spune povestea unui copil inteligent si curios care locuieste impreuna cu mama sa. Dupa ce se muta intr-un nou cartier, fetita il intalneste pe vecinul sau “The Aviator”, un batran excentric si ciudat. Curand, aceasta descopera povestea Micului Print, povestea unui pilot care se prabuseste cu avionul in desert unde intalneste un baiat ce locuieste pe o planeta indepartata. Pe masura ce pilotul isi repara avionul, Micul Print ii spune o multime de povesti despre casa sa si locuitorii sai nebuni din apropierea unui asteroid. Povestea Micului Print ii apropie pe cei doi.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. mihai a comentat pe data | 23 March 2016 ora 21:21

    mi-a placut. Bun. de nota 9 apreciez!!!!!!!!!!! 23 03 2016

  2. alina a comentat pe data | 24 April 2016 ora 14:23

    un film care ne aduce aminte sa nu uitam de copilul din noi, si de lucrurile esentiale si nevazute. m-a incantat si relaxat. multumesc.

  3. Nick a comentat pe data | 9 May 2016 ora 11:39

    N-am crezut că mă va emoționa într-atât. Excelentă povestire pentru cei mari.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi