Meru (2015) – Film Online Subtitrat HD

Meru (2015) – Film Online Subtitrat HD

Răsărind la 21.000 de picioare in toată splendoarea râului sacru Gangea, Shark’s Fin ( Sfârșitul Rechinilor ) pe muntele Meru, se afla testul final cu o miza ridicată pentru cei din lumea a cățăratului pe ziduri înalte . ” Anti-Everestul ” Meru, a învins de multe ori in fata celor mai buni alpiniști din lume, câștigându-și reputația pe cel mai complicat si periculos vârf din Himalaya. Cand alpiniștii Conrad Anker , Jimmy Chin si Renan Ozturk pleacă intr-o expediție sa cucerească Shark’s Fin pentru prima data si se vor confrunta cu grele elemente ale naturii dar si cu propria limitare personală, intr-o încercare de a reușit imposibilul. O poveste de viata, reala si uluitoare despre lupta pentru supraviețuire, prietenie si răscumpărare.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi