Maximum Ride (2016) Online Subtitrat HD

Maximum Ride (2016) Online Subtitrat HD

Vizionează online filmul Maximum Ride 2016 , fără intrerupere cu subtitrare în Română gratis HD In filmul de actiune plin suspans si aventura de la regizorul Jay Martin. 6 adolescenti care nu sunt genul de adolescentilor obisnuiti. Numele lor sunt Max (14 ani), Fang (14 ani), Iggy (14 ani), Nudge (11 ani), Gazzy (8 ani) si Angel (6 ani). Ei sunt niste hibrizi umani. Un procent de 2 la suta de ADN aviar este inclus in ADN-ul lor uman. Cei 6 evadeaza dintr-un laborator numit <> cu ajutorul ingrijitorului lor, si incearca sa se ascunda in munti. Dupa un timp sunt descoperiti de garzile laboratorului, care o rapesc pe Angel. Ceilalti tineri pornesc pentru a o elibera si ajung sa descopere multe secrete despre originea lor.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. nicu a comentat pe data | 12 September 2016 ora 20:32

    Frumos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi