Man of the Year (2006)

Man of the Year (2006)

Ce s-ar intampla daca unul dintre cei mai amuzanti oameni ai unei natii ar deveni peste noapte presedintele ei? Ca realizator al unui talk show la un post national de televiziune, Tom Dobbs a facut cariera datorita indraznelii cu care a atacat intotdeauna politicienii care-i erau invitati. Seara de seara milioane de telespectatori sunt in fata televizoarelor pentru a-l urmari, iar popularitatea de care se bucura ii sugereaza o idee cat se poate de traznita: de ce sa nu candideze el insusi la postul de presedinte al tarii? Ziua alegerilor vine si, printr-o eroare a computerului, Tom Dobbs se trezeste presedintele tarii. Va accepta el oare aceasta provocare extraordinara, sau se va intoarce la show-ul lui zilnic?

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi