Machete Kills – Machete: Ucigaș meseriaș (2013) Online Subtitrat

Machete Kills – Machete: Ucigaș meseriaș (2013) Online Subtitrat

In cea de-a doua parte din trilogia Machete, Machete (Danny Trejo) plange dupa moartea iubitei lui Sartana (Jessica Alba), care a fost ucisa in timpul unei confruntări cu cartelurile. Machete (Danny Trejo) e recrutat de președintele Statelor Unite ale Americii pentru o misiune care ar fi imposibilă oricărui muritor de rând. Machete (Danny Trejo) trebuie să-și croiască drum spre Mexic pentru a-l doborî pe șeful uni cartel, “Mendez nebunul” care amenință că va lansa rachete asupra SUA. Machete (Danny Trejo) descoperă complotul lui Mendez (Demian Bichir): descoperă că rachetele sunt ghidade de la distanța și se pot declanșa în momentul în care inima nebunului cedează. Singurul care poate dezamorsa rachetele e excentricul milionar, dealer de arme, Luther Voz, care a pus la cale propriul său război care să se răspândească pe toată planeta, cu o armă în spațiu. Machete colaborează cu Voz și armata acestuia cu scopul de a împiedeca planul de anarhie globală.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. florian a comentat pe data | 7 November 2013 ora 00:36

    :lol: super tare

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X