Long Weekend (2008)

Long Weekend (2008)

Peter (Jim Caviezel) si Carla (Claudia Karvan) incearca sa isi revitalizeze casnicia. Asa ca ei decid sa plece intr-o mica vacanta, intr-o mica calatorie in natura, de-a lungul coastei australiene, in speranta ca acest weekend prelungit la malul marii, in soarele frumos australian, ii va ajuta sa priveasca cu alti ochii viitorul lor impreuna. Sunt genul de cuplu caruia nu prea ii pasa de mediul inconjurator, lasand gunoaie peste tot, tragand cu arme si lovind cu masina un cangur pe care il abandoneaza jumatate mort. Dar ignoranta lor fata de mama-natura este piatra lor de mormant. Mama natura nu ii iarta asa ca animalele incep sa se razbune pe acestia. Peter si Carla s-au dovedit a fi niste distrugatori ai naturii. De aceea, ei nu vor scapa nepedepsiti.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Nick a comentat pe data | 5 July 2014 ora 20:52

    Horror de horror !

  2. gummy90 a comentat pe data | 1 January 2016 ora 08:50

    bun

  3. andipanda a comentat pe data | 29 June 2016 ora 17:03

    Nu e horror dar merge.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi