Lockout – Misiune pe MS One (2012) Online Subtitrat HD

Lockout – Misiune pe MS One (2012) Online Subtitrat HD

“Lockout – Misiune pe MS One 2012 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “ Într-un viitor nu foarte îndepărtat, Snow e un bărbat ce a fost acuzat pe nedrept că a făcut spionaj împotriva Statelor Unite ale Americii. Snow e un agent guvernamental foarte bine pregătit, dar care acționează după insticte și reguli proprii, încălcarea ordinelor fiind un fel de specialitate a sa. Șansa lui de a-și recăpăta libertatea apare atunci când Emilie, fiica președintelui american, devine ostatică într-o închisoare spațială, unde deținuții s-au răsculat și au devenit violenți. Închisoarea spațială e cea mai sigură tocmai pentru că nu este pe Pământ și îi ține departe de ceilalți oameni pe cei mai periculoși criminali. Emilie, fiica președintelui, merge în acea închisoare pentru a face niște investigații, dar îi subapreciază pe deținuți și e luată ostatic. Deși Snow reușește să se inflitreze în ”casa de nebuni spațială” și să o salveze pe Emilie din mâinile deținuților dezlănțuiți, aceasta nu vrea să părăsească închisoarea pentru că mai sunt și alți ostatici aflați în pericol, de a căror soartă ea se simte responsabilă.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. MARIUS a comentat pe data | 4 December 2013 ora 21:23

  :lol: ok

 2. ioio a comentat pe data | 13 June 2015 ora 21:43

  merita vazut

 3. madalin a comentat pe data | 22 November 2015 ora 10:48

  ff bun 10

 4. cipik a comentat pe data | 2 November 2016 ora 19:48

  superb film ! recomand!

 5. PINGUINUL WIENEZ a comentat pe data | 18 June 2017 ora 11:51

  multumin…super bun…

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X