Little Boy (2015)

Little Boy (2015)

Regizat si scris de Alejandro Monteverde.Filmul de razboi “Little Boy 2015” online hd gratis cu subtitrare spune povestea dramatica a unui băiețel pe nume Pepper Flynt Busbee (Jakob Salvati) in varsta de doar opt ani care este dispus să facă orice este necesar pentru a opri cel de-al Doilea Razboi Mondial sa il aduca acasa pe tatăl său in viata.O poveste emotionanta care iti va capta inima și iti va ridica moralul, descoperă iubirea de nedescrisa a unui băiețel dintre tatăl său dar si dragostea unui tată care o are pentru fiul său.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. vicoria a comentat pe data | 9 August 2015 ora 16:23

  este un film foarte frumos si merita vazut este ca de un exemplu asa film pt noi

 2. pedro a comentat pe data | 13 August 2015 ora 23:51

  …fain dar nu exagerat.

 3. ovix a comentat pe data | 15 August 2015 ora 02:50

  chiar bun filmul, mi-a placut tarel! insa nu stiu cine a putut sa-l considere “comedie”. atentie la “categorisire”

 4. Semy Varan a comentat pe data | 22 November 2015 ora 02:13

  Nota 10 , fara cuvinte …n-am mai vazut demult un film asa frumos si emotional. Foarte bine regizat si calitate foarte inalta , Thanks admin , keep going on ;)

 5. Dragos a comentat pe data | 30 August 2016 ora 16:13

  Un film plin de spectaculos ieftin,ilustrand conceptia protestanta asupra minunii.Este trist pt ca filmul abordeaza subiecte serioase dintr-o perspectiva a unui crestinism superficial,derizoriu.Pana si operele romanticilor sunt mai cu picioarele pe pamant

 6. Lulu a comentat pe data | 22 January 2017 ora 17:27

  Un film excelent merita vazut nota 10

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi