License to Wed – Permis de casatorie (2007) Online Subtitrat HD

License to Wed – Permis de casatorie (2007) Online Subtitrat HD

“License to Wed – Permis de casatorie 2007 Film Online Subtitrat în Romana“ Ben Murphy (John Krasinski) si Sadie Jones (Mandy Moore) sunt proaspat logoditi si nu doresc altceva decat sa-si oficializeze relatia, devenind sot si sotie. De cand se stie, Sadie a visat la o nunta fastuoasa, desi traditionala, in biserica familiei sale. Singura problema este ca in oraselul St. Augustine nu mai este disponibila pentru urmatorii doi ani decat o singura biserica, iar pastorul acesteia, Frank (Robin Williams), nu vrea sa oficieze casatoria dintre cei doi decat cu o conditiei: ei trebuie sa urmeze un curs special condus de el, la capatul caruia vor da un examen pentru a demonstra ca sunt pregatiti pentru acest pas important.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi