Libertate cu orice pret (2016) Online Subtitrat HD

Libertate cu orice pret (2016) Online Subtitrat HD

Vizionează online filmul Free State of Jones 2016 (Libertate cu orice preţ), online subtitrat HD, fără intrerupere cu subtitrare în Română gratis HD Inspirat din viata lui Newton Knight. Acțiunea filmului se desfășoară în timpul Războiului Civil American și îl are în centru pe curajosul fermier Newt Knight, care sfidează forțele Confederației cu armata sa de sudiști. Newt i-a atras alături și pe micii fermieri, dar și pe sclavii locurilor. Revolta lor a asigurat victoria locuitorilor din Jones County, Mississippi, împotriva Confederației, și a dus la crearea Statului Liber Jones. Newt Knight s-a remarcat drept o figură rebelă și controversată, a cărui faimă s-a întins dincolo de Răboiul Civil. Căsătorit cu o fostă sclavă, Rachel și trăind într-o comunitate mixtă, acesta s-a implicat cu îndârjire în reconstrucția Sudului, după război.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. iulius a comentat pe data | 7 September 2016 ora 22:31

    merita vazut

  2. Doru a comentat pe data | 8 September 2016 ora 16:32

    Recomand fara rezerve.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi