Les profs (2013)

Les profs (2013)

Les Profs este un film francez de comedie 2013,scris si regizat de Pierre-François Martin-Laval.Liceul Jules Ferry prezinta doar 12% din succes în bacalaureat, face cea mai slabă școală din Franța. Inspectorul școlar a propus directorului sa aleagă cei mai buni profesori, în speranța că aceasta va permite școlii să depășească 50% succes; În caz contrar, școala va fi închisă. Apoi sau angajat șapte profesori cu metode atipice: Serge (poreclit Tirocu), un profesor a carui nu este clara materia de predare (doar bun la matematică) foarte leneș, spunând de exemplu “Astăzi vă vom inventa un exercițiu , care este corectat, de el ,singur și în tăcere, HOP, du-te! “; Gladys, un profesor de limba engleză tiran fan de a arunca cu creta; Albert, profesor de chimie bizar..

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. karma a comentat pe data | 6 January 2015 ora 01:16

    un film la care chiar am ris-comedie usoara simpatica

  2. stela a comentat pe data | 21 January 2015 ora 22:15

    tare filmul ,imi plac filmele frantuzesti ,mai vrem

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi