Les chevaux de Dieu (2012) Online Subtitrat HD

Les chevaux de Dieu (2012) Online Subtitrat HD

“Les chevaux de Dieu – Horses of God (2012) film online HD gratis, cu subtitrare in Română. Într-o mahala lângă Casablanca in anul 2003, o familie săracă încearcă să supraviețuiască zi de zi. Tarek, cel mai mic copil, poreclit “Yashin” este sub protecția a lui Hamid.În timpul unei șederi în închisoare, Hamid a câștigat cauzei radicale islamiștilor.El la convins în cele din urmă pe Yashin și pe acoliții lui Nabil Fouad să i se alăture. Un imam, Abu Zubair, asigură pregătirea lor fizică, mentală și spirituală. Într-o zi sunt anunțati că au fost aleși sa devina martiri pentru Allah. Prin urmare se pregătesc pentru o serie de atacuri sinucigașe planificate în Casablanca..”
Acest film este bazat vag pe atacurile teroriste din 16 mai 2003 din Casablanca.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. marko a comentat pe data | 10 September 2015 ora 15:55

    Exploatarea inocentei copiilor din tarile sarace satisfac planuriile diabolice ale unor diavoli umani…nu are absolut nici o treaba cu Alah cu religii si dogme nui-i decat manipulare simplu!… felicitari celor ce au facut acest film!

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.