La pazza gioia 2016, film HD online subtitrat în Română

La pazza gioia 2016, film HD online subtitrat în Română

La pazza gioia este un film 2016 în regia lui Paolo Virzì , in care joaca Valeria Bruni Tedeschi și Micaela Ramazzotti .Vila Biondi, in apropiere de Pistoia , este o comunitate pentru femeile cu tulburari psihice. Aici trăiește Beatrice, o femeie care pozează mai mereu o doamnă cu renume, care se dispensează de unele sfaturi pentru alți oaspeți. Intr-o zi vine în comunitate, o tânără femeie, Beatrice imediat incepe sa o placă. Fata are un mare of , acela al unui fiu pe care nu la mai văzut de ani de zile. În zilele următoare, cele două femei leaga o prietenie neașteptată: Beatrice este vorbăreata și cu un vulcan de idei și inițiative, Donatella, este fericita să fie subiectul de interes din partea cuiva, acceptă prezența și deschide unele licăriri catre lumea exterioară.Vizionare placuta!

.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi