La corrispondenza (2016) Online Subtitrat HD

La corrispondenza (2016) Online Subtitrat HD

La corrispondenza este un film 2016 de drama – romantic , regizat si scris de Giuseppe Tornatore in rolurile principale cu  actorii Olga Kurylenko, Jeremy Irons si Shauna Macdonald.

Profesorul scoţian Ed Phoerum este nevoit să stea departe de femeia de care este îndrăgostit nebuneşte de mai bine de 6 ani, Amy Ryan. Chiar dacă este căsătorit şi Amy este mult mai tânără decât el, nimic nu îl împiedică să iubească. El locuieşte împreună cu familia în Edinburgh şi Amy în Anglia Ingenios, Ed reuşeşte să găsească o mulţime de modalităţi de comunicare: scrisori, pachete, mesaje text sau clipuri video. Planul său este să menţină vie flacăra iubirii atâta timp cât nu o poate strânge în braţe pe Amy. Se pare că planul său funcţionează de minune. Apoi, în cadrul unei conferinţe la care participa şi Amy se anunţă faptul că profesorul Phoerum a murit. Dar cum poate fi acest lucru posibil? Amy încă primeşte mesaje de la el în care o asigură că nu o va abandona niciodată.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. carmen a comentat pe data | 15 May 2016 ora 19:04

  un film frumos si profund cu un subiect delicat…….un film fara sfarsit

 2. aura a comentat pe data | 17 May 2016 ora 03:55

  superb

 3. daniela dorina a comentat pe data | 17 May 2016 ora 23:43

  sincer mi s.a parut plictisitor,desi actorul imi place maxim. poate n.am avut starea necesara.am sa ma mai uit odata si poate…….

 4. monica a comentat pe data | 21 May 2016 ora 17:50

  romantic , deosebit…

 5. auranec a comentat pe data | 26 May 2016 ora 16:37

  Filmul este o continua declaratie de dragoste, depaseste orice film vazut pana acum. Interpretarea lui Jeremy Irons absolut superba! Si da! trebuie sa fii in starea respectiva sa il privesti, trebuie sa inveti sa iubesti cu toata fiinta ta mai intai! E un film pe care nu il vei uita niciodata!

 6. iuliana harbuzariu a comentat pe data | 30 November 2016 ora 22:57

  Splendid!Atunci cand dragostea adevarata apare, devine o poveste fara sfarsit.Nu-l pierdeti!Orice e posibil in aceasta lume infinita.

Lasa un comentariu