La belle et la bête – Frumoasa si Bestia (2014) Online Subtitrat

La belle et la bête – Frumoasa si Bestia (2014) Online Subtitrat

Beauty and the Beast – Frumoasa si Bestia (franceză: La belle et la Bete) este un film franco-german de fantezie, romantică bazat pe basmul tradițional cu același nume de Gabrielle-Suzanne Barbot de Villeneuve. Regizat și co-scris de Christophe Gans, are ca staruri Vincent Cassel și Léa Seydoux. Beauty and the Beast 2014: În Franța, 1810, un comerciant aflat în faliment (André Dussollier) se exilează la țară cu cei sase copii. Printre ei este Belle (Léa Seydoux), cea mai tanara fiica a sa, care este curata la suflet. Într-o zi, în timpul unei călătorii dificile, comerciantul se împiedică în teritoriul magic al The Beast (Vincent Cassel), care il condamna la moarte pentru că a furat un singur trandafir.Simtindu-se responsabil pentru soarta teribila care a lovit familia ei, Belle decide să se sacrifice și să ia locul tatălui ei. La castelul Bestiei, cu toate acestea, nu este moartea care o așteaptă pe Belle, ci o viață ciudată, în care momente fantastice se amesteca cu veselie și melancolie. În fiecare seară la cină, Belle și The Beast stau împreună.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. cristina a comentat pe data | 6 July 2014 ora 22:46

  Frumos filmul, relaxant.

 2. deea a comentat pe data | 28 August 2014 ora 15:06

  SUPER FILM !!! :D

 3. Mirela a comentat pe data | 19 October 2014 ora 19:05

  Sunt foarte multe filme facute dupa Frumoasa si Bestia dar aceasta varianta e cea mai tare……foarte frumos.

 4. Mihai a comentat pe data | 4 April 2017 ora 13:54

  Super

 5. Nico a comentat pe data | 12 April 2017 ora 03:08

  Frumos

 6. Sally a comentat pe data | 3 June 2017 ora 01:51

  Sunt de aceeasi parere cu Mirela. Eu am vazut inca doua ecranizari ale celebrului basm.

 7. Iny a comentat pe data | 29 October 2017 ora 17:39

  O ecranizare extraordinara? PUTIN SPUS! Basm, feerie, poveste, PARADIS! Paradisul frumusetii, al trandafirilor, al sufletului, al sperantei, al celui mai frumos sentiment de pe fata pamantului, IUBIREA!

  Decorurile? Fantastice, de vis, de poveste!!
  Actorii? Perfecti!!

  Nota pe IMDB? Un atentat marsav si ascuns la talentele europenilor, un sabotaj din niste click-uri date din culise impotriva celor care, chiar daca nu se afla sub palaria Hollywood-ului, au demonstrat inca o data ca pot crea capodopere, indiferent ca se numesc francezi, spanioli, iranieni, afgani, coreeni, rusi etc.

  Am urmarit imediat unul dupa altul ambele variante care se gasesc pe acest site, filmul de fata, dar si cel din 2017.

  Desi amandoua sunt superbe si primesc nota 10, varianta aceasta din 2014 o intrece pe cea din 2017 pentru ca este o CAPODOPERA. Totul este la superlativ, costumele, decorurile, jocurile actoricesti, muzica, feeria… Iti vine sa intri prin ecran in acea lume si sa ramai acolo. Acest film iti umple sufletul de bucurie si speranta, te intoarce in starea de puritate si inocenta, iti invaluie inima cu trairi si te tine suspendat pentru 2 ore intr-o lume fantastica, in care ai vrea sa traiesti pentru totdeauna!

Lasa un comentariu