Kong: Skull Island (2017) – Filme Online Subtitrate

Kong: Skull Island (2017) – Filme Online Subtitrate

Kong: Skull Island 2017 (Kong: Insula Craniilor), film online, subtitrat în Română Anul este 1973. Undeva în lumea noastră, se spune că există o insulă minunată virgină lipsita de picior de om, un teren învăluit în mister, unde mitul ruleaza sălbatic și nedescoperit.Numai o organizația secreta , cunoscuta sub numele Monarch identifică această destinație ca punct de plecare pentru cautari noi si misterioase, o expediție pentru a descoperi secretele. Ceea ce ei găsesc pe insula este o aventură dincolo de orice experiență umană. Un paradis exotic al minunilor și fricii, în cazul în care flora și fauna au fuzionat împreună într – un Eden de creaturi ale junglei nelumesti.După cum un grup luptă să scape , iar celălalt declară război lui Kong, descoperim că întâistătător puternic este în centrul unei lupte pentru dominația insulei . Condus de răzbunare, Kong va deveni furia naturii, și lupta pentru a lua locul lui de drept pe tronul celei mai puternice fiare de pe insulă, dezvăluind povestea despre cum Kong- ului a devenit rege.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. tatiana a comentat pe data | 18 April 2017 ora 22:49

  Este un film foarte,foarte frumos si interesant din toate punctele de vedere!!!Il ador si m-a emotionat destul

 2. ADN a comentat pe data | 24 April 2017 ora 02:12

  In sfarsit un film frumos cu king kong care are un happy end intr-un fel anume si gorila uriasa nu este omorata!

 3. Vasile a comentat pe data | 14 June 2017 ora 20:01

  Film frumos realizat. Di de data aceasta cu kong

 4. Marian a comentat pe data | 19 June 2017 ora 10:45

  Un film foarte bun merita vazut

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X