Knight and Day – Întâlnire explozivă (2010) Online Subtitrat

Knight and Day – Întâlnire explozivă (2010) Online Subtitrat

“Knight and Day – Intalnire exploziva 2010 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “Provinciala June este ghinionista in dragoste, motiv pentru care atunci cand il cunoaste pe atragatorul si misteriosul Milner crede ca l-a intalnit pe barbatul visurilor ei. Numai ca Milner este un agent secret a carui misiune este aceea de a proteja o baterie ce alimenteaza o noua sursa de energie capabila sa suplineasca toate necesitatile de energie ale umanitatii. Desi trebuie sa ajunga la nunta surorii sale, care a rugat-o sa o conduca la altar in locul tatalui lor decedat, June este ademenita de catre Milner intr-o aventura incitanta si uneori mortala, care o poarta dintr-un capat la altul al Globului pamantesc si o face sa inteleaga ca supravietuirea depinde de trasarea unei linii de demarcatie intre adevar si incredere.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. Eugenia a comentat pe data | 8 November 2014 ora 01:24

  Super film!Este unul dintre cele mai bune filme pe care le-am vazut!

 2. kasao a comentat pe data | 14 April 2017 ora 23:12

  Bun, nu te plictisesti:)

 3. Ionicca a comentat pe data | 18 April 2017 ora 01:40

  Misto gagica. Arata beton.

 4. Petre a comentat pe data | 26 May 2017 ora 18:40

  F. BUN FILMUL!!!
  ….O COMEDIE POLITISTA DE CALITATE, PLUS 2 ACTORI F. BUNI.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi
X