KM 31: Kilómetro 31 (2006)

KM 31: Kilómetro 31 (2006)

KM 31: Kilómetro 31 este un film mexican (spaniol) 2006 horror -mister si thriller scris si regizat de Rigoberto Castañeda.Filmul este inspirat din legenda Crying Woman ( La Llorona ) și legendele despre fantomele de pe autostrada.În timp ce conducea la kilometrul 31 al unui drum singuratic, Agata Hameran lovește un băiat. Ea pleacă cu mașina ei pentru a ajuta victima și o alta masina trece peste ea și ea cade într-o comă profundă. Sora ei geamana Catalina simte telepatic durerea de Agata și aude o șoaptă de ajutor. Împreună cu prietenul ei Nuno și colega Agata lui Omar, se întorc la km 31 al drumului, și de a afla că locul este înconjurat de accidente supranaturale sunt cauzate de fantoma unei mame care si-a pierdut fiul ei în urmă cu mulți ani. Mai mult, Catalina dezvăluie că spiritul de Agata este prins între lumea celor vii și al celor morți.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi