Killing Jesus (2015) Online Subtitrat

Killing Jesus (2015) Online Subtitrat

Inspirat după cartea din 2013 de Bill O’Reilly și Martin Dugard.Killing Jesus este un film de televiziune american biografic,istoric si drama produs de National Geographic acesta este al treilea film din miniseria de non-ficțiune a lui O’Reilly.Filmul ne descrie viața lui Iisus din Nazaret, prin povestirea a conflictelor politice, sociale, și istorice în timpul Imperiului Roman, care în cele din urmă a dus la moartea sa.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. daniel a comentat pe data | 28 May 2015 ora 10:53

  E un film care nu are de-a face cu Biblia; astea sint erezii.

 2. Molnar Liliana a comentat pe data | 19 June 2015 ora 14:17

  Ce părere sa am ca nu pot viziona filmul , am trimis 3 € pentru APP era valabil 7 zile si eu după o zi nu mai pot sa văd nici un film

  • Admistrator a comentat pe data | 19 June 2015 ora 14:42

   Va informam ca filmul este in stare de functionare buna si noi nu cerem bani pentru filmele postate unde ati platit pentru ceva nu pe acest site !

 3. pepy a comentat pe data | 18 April 2016 ora 00:13

  Un documentar ca oricare altul, dar care macar recunoaste existenta istorica a lui Iisus si faptul ca a fost rastignit. Pentru mine Iisus este Dumnezeu si-l port in suflet de unde nu mi-l poate lua nimeni, niciodata,Amin. Nu prea cred nici in scrierile biblice, cunoscut fiind ca Biblia a fost scrisa in forma pe care o stim astazi , pe vremea lui Constantin cel Mare, cuprinzand in mod arbitrar doar cele patru evanghelii. Existau mult mai multe scrieri numite azi apocrife care nu fac parte din Biblie, de ce ??? Au fost omorati mii de crestini care credeau altfel pe vremea intocmirii Bibliei iar scrierile lor arse…. in numele lui Iisus, eu nu cred. Biblia cuprinde ceea ce este de folos unora care ne conduc si manipuleaza. Daca nu crezi in Iisus din suflet adica din interiorul tau si ai nevoie de dovezi exterioare, atunci asta nu e credinta adevarata. Filmul e totusi bine realizat si nu-mi pare a fi rau intentionat, dar se vrea bazat pe dovezi istorice fara a tine cont de suflet care inseamna totul.

 4. dany a comentat pe data | 22 May 2016 ora 11:33

  nu cred ca comentariul este explicit , cred ca a fost facut aiurea nu este redactat cum sunt scrise cartile sfinte

Lasa un comentariu