Kill Bill: Vol. 1 (2003)

Kill Bill: Vol. 1 (2003)

Kill Bill: Vol. 1 este un film de actiune cu arte martiale american 2003 , scris dupa un scenariu si regizat de Quentin Tarantino. Acesta este primul dintre cele două filme Kill Bill produse în același timp, urmat de Kill Bill: Volume 2 (2004) in rolurile principale cu Uma Thurman, David Carradine si Daryl Hannah.
Filmul de actiune Kill Bill: Vol. 1 incepe cu un masacru, petrecut in cadrul unei repetitii pentru o nunta. Mireasa scapa cu viata desi este impuscata in cap. Ea este o fosta partenera a capului ucigasilor, cunoscut sub numele de Bill (David Carradine). Filmul urmareste razbunarea acesteia dupa cei 4 ani petrecuti in coma. Un film care desi pastreaza multe din caracteristicile filmelor lui Tarantino este atipic stilului acestuia.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Titi a comentat pe data | 1 October 2016 ora 10:40

    Un film de nota 10,mulțumim admin,viață lungă !

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi