Kapoor and Sons (2016) Online Subtitrat HD

Kapoor and Sons (2016) Online Subtitrat HD

Kapoor and Sons 2016 este un film indian de comedie-romantic, regizat de Shakun Batra in rolurile principale cu Sidharth Malhotra, Fawad Khan si Alia Bhatt.

Când bunicul lor în vârstă de 90 de ani trece în nefiinţă, fraţii Rahul şi Arjun Kapoor sunt nevoiţi să se întoarcă în casa în care au copilărit şi în care părinţii lor, Harsh şi Sunita, locuiesc în continuare. Rahul, care între timp a devenit scriitor, este imaginea personificată a tânărului de succes. Tot el pare să fie şi cel mai matur membru al familiei şi preferatul părinţilor săi, ceea ce naşte o oarecare discordie între fraţi, pentru că spre deosebire de el, Arjun încă se află în căutarea unui loc de muncă pe care să-l poată păstra. Însă mai dificilă decât relaţia dintre fraţi este cea dintre părinţii lor, care se află în pragul divorţului. Totuşi, familia Kapoor va trebui să îşi regăsească armonia şi să îşi concentreze atenţia şi eforturile asupra crizei financiare cu care se confruntă şi din cauza căreia necazurile par să nu se mai sfârşească.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
 1. GabyFnS a comentat pe data | 1 June 2016 ora 23:54

  Lectie de viata un film care merita vazut nota 8

 2. alina a comentat pe data | 2 June 2016 ora 15:12

  un film ce merita vazut e vorba de familie,chiar daca e un film indian nu are muzica si dans in elcred ca e primul care l-am vazut asa de genul asta si nu imi pare rau.merita vazut nota 10…vizionare placuta

 3. ionela a comentat pe data | 2 June 2016 ora 22:58

  super film merita vazut

 4. Sorina a comentat pe data | 6 October 2016 ora 23:25

  Un film superb m-as mai uita odata la el , chiar merita vazut , nota 10 cu felicitari.

 5. Nico a comentat pe data | 13 November 2016 ora 18:58

  Un film super

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi