Journey 2: The Mysterious Island (2012)

Journey 2: The Mysterious Island (2012)

“Journey 2: The Mysterious Island – Calatoria 2: Insula misterioasa 2012 Film Online Gratis Subtitrat in Romana “Continuare a filmului de succes lansat în 2008, Journey 2 îl găsește pe tânărul aventurier Sean într-o nouă călătorie. După ce primește un mesaj codat de pe o insulă misterioasă cu vulcani periculoși și forme ciudate de viață, băiatul este determinat să se avânte într-o nouă misiune periculoasă. Nereușind să-l oprească, tatăl său vitreg i se alătură, iar împreună cu un pilot de elicopter și frumoasa lui fiică, pornesc în căutarea insulei. Odată ajunși pe tărâmul misterios, cei patru trebuie să îl salveze pe singurul localnic al ținutului, înainte ca un seism puternic să scufunde întreaga insulă, cu toate comorile ei.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. vio a comentat pe data | 2 March 2014 ora 13:08

    SUPERRR!!!! TRIMITETI ACEST GEN DE FILME PT CA MA FASCINEAZA SUNTETI OK ;)

  2. florin cris a comentat pe data | 20 March 2016 ora 18:23

    filmele de genul acesta trebuie scoase in evidenta .BRAVO SUNTETI TARI.

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi