Jackie Brown (1997) Online Subtitrat HD

Jackie Brown (1997) Online Subtitrat HD

Jackie Brown este un film thriller-crima din 1997, regizat si scris de Quentin Tarantino premiat cu O nominalizare Oscar, 2 nominalizări Globul de Aur, un premiu şi o nominalizare Berlin adaptat din romanul “Rum Punch” scris de Elmore Leonard in rolurile principale cu Pam Grier, Robert Forster, Robert De Niro , Samuel L. Jackson , Bridget Fonda și Michael Keaton.

Jackie Brown (Pam Grier) este o insotitoare de zbor care lucreaza si pentru boss-ul mafiot Ordell Robbie (Samuel L. Jackson), ajutandu-l pe acesta sa introduca banii obtinuti din traficul cu arme. In momentul in care este prinsa de agentul FBI Ray Nicolette (Michael Keaton), acesta ii propune sa-l ajute sa stranga dovezi pentru a-l prinde pe Ordell. Ea accepta, ii spune de acest lucru si lui Ordell, dar se gandeste in primul rand la binele ei.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi