Já, Olga Hepnarová (2016) – Film Online Subtitrat

Já, Olga Hepnarová (2016) – Film Online Subtitrat

Já, Olga Hepnarová descrie biografia unei tinere de 22 de ani, care pe data 10 iulie 1973 a intrat cu camionul intr-un grup de oameni in Praga, ucigând 8 persoane. A fost judecata si a primit pedeapsa cu moartea, fiind executata in anul 1975. Olga Hepnarová a fost ultima femeie executata pe teritoriul Cehoslovaciei.

Olga Hepnarová s-a născut la 30 iunie 1951 la Praga. Tatăl era un funcţionar bancar, iar mama era medic stomatolog. Olga a fost un copil mediocru, apoi a dezvoltat probleme psihiatrice şi în 1964 a încercat să se sinucidă cu o supradoză de un medicament ce-l avea prescris. A petrecut un an într-o secţie de psihiatrie a spitalului din Opařany . A lucrat în multe locuri, dar era mereu concediata la puţin timp după angajare. În cele din urmă a ajuns să lucreze ca şofer de camion.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi