It’s a Boy Girl Thing (2006) Online Subtitrat HD

It’s a Boy Girl Thing (2006) Online Subtitrat HD

Vizionează online filmul It’s a Boy Girl Thing 2006 (În pielea altuia) , fără intrerupere cu subtitrare în Română gratis HD In acesta comedie-romatica de la regizorul Nick Hurran. Woody Deane (Kevin Zegers) și Nell Bedworth (Samaire Armstrong) se cunosc din copilărie, sunt vecini, dar sunt total diferiți. Woody are o bursă sportivă, în timp ce Nell învață mult pentru a frecventa cursurile de la Yale. În plus, nu se pot suferi. Din păcate, o ceartă care izbucnește între ei în fața unui exponat aztec dintr-un muzeu, are un efect devastator: cei doi se trezesc a doua zi că au trupul celuilalt. Și asta nu e totul: fiecare distruge sistematic viața celuilalt, până când își dau seama că trebuie să colaboreze ca să o scoată la capăt.

S-ar putea să-ti placă si filmele online gratis de mai jos
  1. Dorina a comentat pe data | 1 September 2016 ora 17:23

    Un film frumos despre viata de colegiu. Nota 9

  2. Ionut a comentat pe data | 29 November 2016 ora 09:22

    Pur si simplu, un film superb care ne invata sa vedem ce e in adauncul sufletului altei persoane. Multumim zfilme-online. :)

Lasa un comentariu

Comentariile vor fi publicate doar după moderare. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, sau limbaj licenţios.

Filme online hd gratis subtitrate in limba română
Filme online hd gratis | Stai conectat cu prietenii tăi de pe site si comentează filmele online subtitrate in limba română vazute si trimite-le celor dragi